Navigatie overslaanToon Sitemap

News – Duckservice in Bad Bentheim

vanaf 19-01 tot 04-02 2018 gesloten !! raid naar rusland

Nieuwe website

De Duckservice van Frank en Julian op de Weegh in 48455 Bad Bentheim heeft een nieuwe website. Dus we kunnen u uitgebreide informatie over ons en onze diensten.

Je vragen? Dan gewoon gebruik maken van ons contact formulier en laat ons weten. Of bel ons - telefoon: +49 (0) 5924 - 99 05 01.

Nieuwe website

Onderdelen 2CV met levenslange garantie

  • nagenoeg elk metalen deel aan de 2 cv laat zich verzinken!
  • waarmee een zeer lange levensduur gewaarborgd is, waardoor een eend ook nog over 30 jaar zijn waarde en functie behoud.

We denken altijd op lange termijn, als echte liefhebbers willen we namenlijk ook nog op hoogbejaarde leeftijd eend rijden onder het motto, nu geinvesteerd is later geprofiteerd!

Na al meer dan 270 van deze auto's gebouwd te hebben en deze ook regelmatig weer in de werkplaats terug te zien, kunnen we op grond van de 20 jarige PRAKTIJKERVARING elke discussie over het  verzinken van de 2CV gelijk afkappen. Immers diegene die eenzelde aantal 2CV's over diezelfde periode met een ander roestwerende methode op de weg weet te houden is er niet of moet nog geboren worden.

Voor het geld hoef je het niet te laten. Met wat eigen inbreng en de mazzel van een goede DONOR eend kan je al levenslang eend rijden voor 7000 euro.

heb je niet die mazzel of de vaardigheden en het geld? Denk dan eens aan een financiering, een moderne nieuwe auto word ook vaak gefinancierd en deze zijn meestal na 10 jaar nog geen 20% meer waard van wat ze ooit hebben gekost. We kunnen natuurlijk niet al te ver in de toekomst kijken, maar de waardedaling van een verzinkte eend zal echter een fractie zijn van die van een "moderne" auto!

 Onderdelen 2CV met levenslange garantie

groen, groener, het groenst?

het is op dit moment een hot item "groene" auto's.

Wat dit betrefd  kan er waarschijnlijk geen fabrikant van moderne auto's meer met een "duurzaam weer hergebruikte 2CV op aardgas en met katalysator".

  • 1. Er hoeft geen nieuwe auto gebouwd te worden! De auto is er al en dit aleen al scheelt een heleboel energie en co-uitstoot. We zijn er in geslaagd om de 2CV een onbeperkte houdbaarheid te geven. Alle plaatwerk word thermisch verzinkt  dan wel vervangen door roestvrij staal of kunstof.
 groen, groener, het groenst?
  • 2. Eenmaal verzinkt en voorzien van een, aardgasinstalatie met katalysator, is een eend niet aleen heel erg schoon, maar gaat ook nog eens heel erg lang mee. Gezien de simpele techniek laat de auto zich namenlijk altijd weer tegen lage kosten repareren, roesten is verleden tijd, de rest is door elke dorpssmid altijd weer te herstellen. Probeer dat eens met een toyota prius of dergelijke als dit soort auto's ook 25 jaar oud zijn! De reparatie kosten van een met electronica volgepropte auto zal waarschijnlijk op die leeftijd  de waarde van de auto met factor 10 overschrijden. Kortom voor de normale man niet meer te betalen.
  • 3. De waardedaling van een "groene" eend zal ook in de toekomst minimaal of zelfs nihil zijn.
  • 4. En nog een niet te vergeten pluspunt, je rijdt niet in een oersaaie doorsnee kar, maar toch iets met karakter.

koets 2CV nu OOK HELEMAAL NIEUW!

Het zat al jaren in de planning de reproduktie van de 2CV koets. omdat het toch een ingewikkeld proces is  heeft het nogal een tijd geduurd, vele voorgaande pogingen liepen vast op gebrek aan ontbrekende koets delen en de daarvoor te ontwikkelen persmallen.

Eindelijk is het dan toch zover, wel moesten de eerste 3 series weer te hebben terruggestuurd voor verbeteringen, maar de aanhouder wint, en van deze serie kunnen we zegggen dat ze  gelijk zijn (zo niet beter) dan de orginele eendkoets  die ooit de citroen fabrieken verliet.

De koetsen worden uitsluitend van NIEUW plaatwerk / panelen in elkaar gepuntlast op een daarvoor ontwikkelde mal. Het geheel word gelijk van "zinkcor" plaatwerk gemaakt  zodat er direkt al een goede roestbescherming is.

letop !! zinkcor is GEEN thermisch zinkbad

Nu staat je niets meer in de weg om een geheel nieuwe eend te kunnen bouwen.

Let wel; ZINKCOR is NIET hetzelfde als THERMISCH-VERZINKT! aangezien we al jaren  verzinkte koetsen leveren  gaan ook deze nieuwe zonder uitzondering het THERMISCH zinkbad in! Wil je een, onverzinkte,, dus  standaard af fabriek, dan kan dat dus aleen per uitzondering en zal je dat voor die tijd moeten aangeven.

Prijs: 4400 euro inkl btw ophalen geen verzending UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

nieuwe koets
Duckservice
Terug naar de top