Navigatie overslaanToon Sitemap

Welkom bij Duckservice in Bad Bentheim

Sinds begin 2000 is Duckservice gevestigd in een ruim pand (met showroom) vlak over de grens in Duitsland.

Daar hebben we een voorraad van ca. 30 2CV's in alle prijsklassen. Verder hebben we in ons magazijn een ruime voorraad 2e hands onderdelen.

Het pand is direkt gelegen aan de A1 Hengelo-Osnabrück, ca. 1000 m na de grensovergang. U vindt ons in de Luxemburger Straße 9 in 48455 Bad Bentheim.

Wij spreken dus naast Duits en Engels nog steeds erg goed Nederlands.

Mehrere Citroën 2CV in einer Rennlackierung vor der Garage von Duckservice in Bad Bentheim.

Omdat wij zelf hoofdzakelijk 2CV's repareren en onderhouden en ook onderdelen verkopen, zijn wij door de jaren heen kritisch geworden wat het aanbod van deze onderdelen betreft. Vanuit 20 jaar reparatie ervaring hebben we een leveringsprogramma samengesteld met onderdelen waarvan de kwaliteit bewezen is. Natuurlijk is de prijs ook belangrijk, maar voor goedkoop imitatieprut hoeft U bij ons niet aan te kloppen. Deze hebben in de praktijk bewezen voor meer ergenis dan plezier aan Uw 2CV te zorgen.

Lichtanlage einer Ente
Kühlergrill einer Ente

De informatie die U op deze website aantreft is slechts een samenvatting van ons leveringsprogramma. Mocht U iets niet in deze lijst aantreffen of zoekt U iets speciaals, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan per telefoon, fax of e-mail.

Met vriendelijke groet Team van DuckserviceFrank op de Weegh & Julian op de Weegh

Contacteer ons!
Duckservice
Terug naar de top